arama

TERARYUM


Teraryum Bakımı Nasıl Yapılmalı

Ev, Ofis, İş yeri gibi yaşamış olduğumız her alanda bakabileceğimiz Teraryumlar, bakımı rahat olmasının yanında istenilen tarzda özel olarak hazırlanabildiği için çok tercih edilir. Teraryumların bakımı, sulanması ve budanması şeklinde işlemler her mevsim yapılabilir. 

Yaz aylarında direkt yakıcı güneş ışığı değil, aydınlık bir ortamda tutulması gereken Teraryumlar, kış aylarında ise üşümemesi için oda sıcaklığında muhafaza edilmelidir. Teraryumların saksı veya cam değişimi gibi ihtiyaçları bulundukları ortamın yeterli olmaması durumunda zaruri hale gelmektedir.Teraryumlar klima ya da rüzgar akımlarından korunarak uygun muhafaza edilmiş olduğu taktirde uzun dönemler süresince yaşamını sürdürmektedir.

Teraryum Nasıl Sulanmalı

Teraryum Sulanması ortam sıcaklığına bağlı olarak 7 ila 10 günde bir kez yapılmaktadır. Sulama işlemi teraryum boyutuna göre çay bardağı yahut su bardağı kadar yapılır. Sukulent ile hazırlanan teraryumların sulanması ise su spreyi yardımıyla yapılmaktadır. Teraryum bakımında kilit nokta olan sulanma işlemleri yapılırken suyun toprağa gelmesi, çiçeğin yüzeylerine gelmemesi gerektiğidir.

Teraryum Bu Gün Günümüzde evlerimizi ,iş yerlerimizi ve ofislerimizi süsleyen ve şu anda çok moda olan insana pozitif enerji veren tasarımların başında gelmektedir..teraryum çılgınlığı dünden bu güne sürekli yaygınlaşmaktadır...artık iş yerlerimizin ,ofisimizin ve evimiz de bulunan bu teraryumlar zamanla ilk günkü gibi değilerdir..zamanla içinde yaşayan canlı bitkiler yanlış bakım ve sulamadan dolayı bozulmuştur..Bizde teraryum evi olarak sizler için geliştirdiğimiz teraryum bakım ve yenileme hizmetini sadece değiştirdiğimiz ve yenilediğimz bitkilerin ücretini alıyoruz ve bunun yanıda bu yenileme bakım işinden hiç bir ücret alınmamaktadır..

Hemen Ara

Whatsapp Sipariş